yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, daha yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyar davranılmalıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın palas boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çısoy dumanın ve güçlü ısının autarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir Yangın Merdiveni Kapısı öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yanının belirgin olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü kısım şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı için nispeten ustalıklevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sahih itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Cenah dokumasında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince işlevsel ve harika olmalıdır.

Yangın üzere acil durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini Yangın Merdiveni Kapısı içeriye hapseder.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel yer anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya güzel kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin katkısızlıklı çalışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı sıra opsiyonel olarak kızılınan hidrolik sektör ile daha pıtrak Yangın Merdiveni Kapısı kullanma sağlanabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri cihetiyle baplar zarar görmez.

Report this wiki page